Zoeken op onderwerp

Kies uit de categorie├źn hieronder het onderwerp waar je een vraag over hebt. Zo vind je alle veel gestelde vragen over dat onderwerp. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op. De contactinformatie vind je onderaan deze pagina.

Activeren DDD

Meer informatie over het activeren van je Digitaal Doorstroomdossier.

Inloggen

Heb je problemen met het inloggen, of weet je je wachtwoord niet meer?

DDD - Deel A

Heb je vragen over het invullen of voltooien van deel A van het DDD?

DDD - Deel B

Heb je een vraag over wie het deel B moet invullen?

Akkoordverklaring

Heb je een vraag over het akkoord verklaren en afronden?

Overige vragen

Heb je een vraag over het MBO, de opleiding, of andere zaken?

Bereikbaarheid helpdesk

Wanneer is de Intergrip helpdesk bereikbaar?